phone 

Hungary (+36)

70.70.84.474

2023-ban 5 versenyen voltunk plusz az edzőtábor, ezek közül egy pár versenyt ki is emelnék. Az első az OCR Európa-Bajnokság, az év számomra legnagyobb versenye. Az EB-n a hosszú távon indultam, ami 12 km volt 53 akadállyal - ez a nyári melegben különösen nehéz volt, de legalább volt a pályán sok víz meg sár, ami egy kicsit lehűt. Nagy kihívás volt, mert először indultam ilyen hosszú távon.

(edzői megjegyzés: Dávid is a rövid távon indult volna, ahogyan a többiek ebben a korosztlyban, de sikolai elfoglaltság amiatt aznap nem volt erre lehetőség. Mivel megfelelő edzésmunka van mögötte, ezért a hosszabb távon is indulhatott.)

A másik verseny a Storm OCR volt Szegeden, ott én kétszer indultam, egyszer egyéniben, aztán csapatban. A csapatban már nem kellett annyira sprintelni, mert apukám is csapattag volt, de az akadályok nagy részét így is én vittem. Egyéniben 1. helyezést értem el, a csapatban pedig 3. helyezést szereztük meg.

Ősszel a Fighter's Run következett. Ez volt ez egyik kedvencem, az eplényi sípályákon rendezték, tehát volt bőven szintemelkedés, Ez a verseny 8.5 km volt kb. 330m szintemelkedéssel. Annak ellenére hogy kifejezetten nehéz verseny volt, nagyon sokan indultak, hihetetlen jó hangulattal. A táj nagyon szép volt, jó volt az őszi erdőben együtt futni a versenytársakkal. Itt korosztályos 1. lettem.

Az edzések nagyon változatosak és sokszínűek, vannak olyanok ahol több a futás és kevesebb az erősítés meg a technika, de van olyan is, ami csak erősítő-mászóedzés, aztán van külön extra futóedzés, úgyhogy nagyon sokféle terhelést kapunk az edzőnktől. A téli edzések egy kicsit nehezebbek, mert sok réteget kell felvenni és ezért nehzebb mozogni, meg kell lámpa, kesztyű, sapka, meleg zokni mert lefagy az ember lábújja (a mínuszokban is is kint vagyunk, esőben, hóban - csak akkor nem, ha lefagy minden).

A nyári edzésekre (de a téliekre is) sok folyadékot kell vinni, mert az a legfontosabb hogy hidratált legyél. Főleg nyáron hosszabbak az edzések, mert jó idő van és nincs suli. 2007-ben születtem, az OCR-t 2018-ban kezdtem el Tóth Viktornál, már sok versenyen voltam, több dobogós heyezést gyűjtöttem be. 2024-ben ez a sorozat folytatódik!

Edzések, edzéstervek: www.triatlonedzo.hu | Edzés cégeknek: www.cegedzes.hu

More Joomla Extensions

Hitvallás

A sportolók, versenyzők számos sportágban tették le névjegyüket a hazai és a nemzetközi versenyeken. Nemcsak eredményeikkel, hanem hozzáállásukkal is példát mutatva.

Mindkét nem és minden korosztály aktívan részt vesz az X2S TEAM munkájában, akár hétvégi sportolók, akár világbajnokok.

Elnök (2014-), versenyző
Kalandot, küzdelmet, kihívást keresőként annyira
Terepfutás, tereptriatlon
Szeretjük és tiszteljük a sportjainkat, akárcsak
Maraton, terepfutás
Sokfélék vagyunk, mégis egy csapatot alkotunk. [quote
Versenyző
A csapatban a magyar hegységek állandó
Alapító és edző
Az X2S TEAM közös élményindexe messze magasabb, mint a

Gyere velünk!

Többféle edzésen és versenyen lehetsz büszke a csapat tagságodra!

Tagság

Legyél csapattag, éld át velünk az élményeket!

Rólunk

Hírlevelek

Partnereink